Pas på hvad du lader ligge fremme

dfv4

Alle ved hvor nysgerrige hunde kan være, og hvor meget de elsker at snuse og bide i alt ting. Husk derfor at passe på hvad du lader ligge fremme, da hunden hurtigt kan spise det, uden du lægger mærke til det. Husk derfor altid at ligge ting væk som kan være farligt for din hund.

Pas ekstra godt på

Det er vigtigt, at man passer ekstra godt på, hvis man gerne vil undgå at hunden opsnapper det. Der er specifikke steder i hjemmet, hvor man skal passe ekstra meget på. Det kan være på ens kontor, hvor der kan ligge mange forskellige ting på bordet, som kan være farlige for en hund at spise. Et eksempel kan være en blæk patroner, som er meget farlige for hunde at sluge. Det skyldes at blæk patroner indeholder blæk, som er meget farlige for hunde at spise. Sørg derfor altid at gemme dine blæk patroner væk på kontoret, så hunden ikke kan få fat på dem.

Husk at kommunikere med din hund

Når du skal lære din hund, at den ikke må bide eller spise bestemte elementer i hjemmet, er det vigtigt, at du kommunikere det rigtigt til din hund. Du skal tydeligt vise, at den ikke må bide og spise bestemte elementer. Der findes forskellige måder at gøre det på, man må dog ikke være for hård, når hunden skal lære det. Hunde lære ikke bedre ved at man er hård eller hæver stemmen, man skal gøre det på en ordentlig måde.

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at man kontakter en dyrlæge med det samme. Det er vigtigt, at man ikke tøver. Til at starte med kan man prøve selv at få det ud, hvis det ikke kan lade sig gøre, skal man afsted til dyrlægen med det samme. Man skal aldrig vente til næste dag, det skal gøres samme dag og gerne med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *