Sådan får du arrangeret en hundekonkurrence

dfv4

Synes du også at hundekonkurrencer er noget som man hører for lidt om? Og kunne du godt tænke dig at stå i spidsen for sådan et arrangement? Der er ikke noget mere hyggeligt end at være en del af en hundekonkurrence, og se hunde fra nær og fjern lave flere former for opgaver – men at arrangere en konkurrence kan godt være noget af en håndfuld. Du får derfor herunder et en række råd til hvordan du kan arrangere din egen konkurrence, med masser af god stemning, og med styr på tingene.

Find ud af programmet

Som det første i din planlægning, skal du lave en struktur over hvordan dagen skal forløbe, og hvilke opgaver hundene skal igennem, og hvor mange. Jo før du får styr på dette, desto bedre kan du komme videre med at arrangere alle de andre elementer som skal indgå i eventet.

Få succes med hjælp ude fra

Som sagt, så er planlægningen af sådan et event, noget af en stor mundfuld for de fleste uerfarende arrangører. Der er nemlig mange til som skal falde på plads, og stemme sammen i en større sammenhæng. Hvis du gerne vil have succes med din hundekonkurrence, er du derfor nødt til at finde et eventfirma, som kan hjælpe dig med at strukturere dagen, samt noget underholdning eventuelt.

Få sponsorater

Det vil blive rigtig dyr, hvis du skal stå for betalingen af alt hvad der skal være til din konkurrence. Det kan være du gerne vil sørge for godbidder til de deltagende hunde, eller en sandwich til de deltagende ejere. Og så er der udstyret, som skal bruges til alle opgaverne. Det er derfor vigtigt at du finder nogle relevante sponsorer, som enten vil lægge fodre, udstyr eller penge til projektet.

Find præmier

Vigtigst af alt, er selvfølgelig præmier til vinderne. Du kan ikke kåre nogle vindere, uden at give dem en præmie. Find derfor en rigtig flot pokal, eller lignende. Brug eventuelt også et sponsorat til denne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *