Det skal du vide inden du går på skydebanen

dfv4

Hvis du har planer om at træde ind på en skydebane i den nærmeste fremtid, så er der lige nogle ting, du skal have styr på. Det er ikke ligesom at træde ind på en fodboldbane og bare gå i gang.

Uanset om du skal til jagtprøve eller bare teste dine evner af ren interesse, så er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden omkring det.

Hvad kan du på skydebanen?

Her har du rig mulighed for selv at teste dine evner, men det kan også være et rigtig oplevelsesrigt firmaarrangement. Skydebanen giver jer mulighed for at prøve jeres personlige grænser af, men i sikre omgivelser.

Der findes forskellige skydemuligheder i Danmark, og du kan helt sikkert finde noget som interesserer dig eller dine kollegaer. 

Sikkerhed på banen

Sikkerheden på banen er det vigtigste for oplevelsen. Det er rigtig vigtigt, at man overholder sikkerhedsreglerne, som skydebanen har fremsat. Det er derfor også vigtigt, at du sørger for at høre alt, hvad din instruktør fortæller dig. Våben, uanset slagsen, er farlige, og det skal tages meget alvorligt.

Vi har heldigvis nogle meget sikre og trygge skydebaner i Danmark. Instruktørerne er veluddannede og har styr på situationen. De giver derfor heller ikke våben til folk, som ikke tager det seriøst.

Så hør efter, hvilke regler du skal overholde, så alle får en god og tryg oplevelse.

Hvor kan man finde skydebaner?

Der findes flere skydebaner i Danmark. De er placeret rundt omkring i landet, så det burde ikke være så besværligt at finde en i nærheden af dig. Selv hvis du ikke kan finde en i nærområdet, så kan det være køreturen værd. Så kig efter, hvor du kan finde en skydebane nær dig, og så er det bare at komme afsted.