3 tips til hundepleje, der forbedrer din hunds helbred

dfv4

At have en hund er et stort ansvar. Har du en hund, eller skal du snart have en? Så er det vigtigt, du går op i din hunds helbred, hvis din hund skal leve et langt og tilfredsstillende liv. Læs med videre og find ud af, hvordan du kan forbedre din bedste vens helbred.

God tandhygiejne

En dårlig tandhygiejne kan føre til, at din hunds tandkød, tænder og andre organer i kroppen tager skade. Derfor er det vigtigt, du hjælper din hund med at opretholde en god tandhygiejne. Det kan du gøre på flere forskellige måder såsom:

  • Tandbørstning.

  • Tyggeben eller tørfoder, der renser tænderne.

  • Tandrensning hos dyrlægen.

Skal din hund behandles for dårlig tandhygiejne eller tandsygdomme, og kniber det med at finde penge til at betale dyrlægeregningen? Så besøg siden her og sammenlign lån. Ved at kigge på lånets årlige omkostninger i procent, også kaldet ÅOP, får du fuldt overblik over lånets omkostninger.

Regelmæssig motion

Hunde har brug for at blive aktiveret. På trods af at det kan være svært at efterleve i en travl hverdag, så er tilstrækkelig motion med til at forbedre din hunds livskvalitet markant.

Du kan tage din hund en tur i hundeskoven, tage på en gå- eller løbetur eller lege i haven. Hos migogkbh kan du finde oversigter over services såsom lydbøger og magasiner, som du kan underholde dig selv med, imens du aktiverer din hund.

Har du råd til at have hund?

Der er mange udgifter forbundet med at have hund. Derfor skal du gøre op med dig selv, om din økonomi kan holde til det. At låne penge til udgifter såsom dyrlægeregninger, foder og hundelegetøj er ikke en holdbar løsning. Det er langt bedre at vælge en alternativ løsning fremfor at låne. Hvis du alligevel låner, skal du ikke låne mere, end du kan betale tilbage igen.