Hvordan får du mest ud af din forårsgarderobe?

dfv4

Det kan oftest virke uoverskueligt at pakke sommertøjet væk og hive efterårstøjet frem. Endnu værre er hvis man slet ikke har noget efterårstøj. Dette er selvfølgeligt højst usandsynligt, men nogle gange kan det virke som om at der er et sort hul i ens klædeskab hvor der skulle være en flot efterårsgarderobe. Men det er ikke svært at få det bedste ud af ens efterår. Du skal blot holde hovedet koldt og læse videre.

Find specifikke mærker du kan lide

En super nem måde at holde en form for æstetik i din garderobe er ved at gå efter et meget specifikt mærke. Når du først har fundet et stykke tøj som du virkeligt klikker med, så er det ikke usandsynligt at regne med at det samme mærke har noget i samme dur. Tag for eksempel zeze. Zeze tøj er smukt, behageligt tøj der beholder den samme æstetik igennem alle deres kollektioner. Dette betyder dog ikke at ze ze bliver kedeligt. Overhovedet ikke. Det hjælper faktisk din garderobe med at beholde den samme æstetik, uanset hvilket stykke tøj du har på. Derfor er ze-ze dametøj et fantastisk valg til din efterårsgarderobe.  Du kan finde zeze tøj på bellissima.dk.

 

Genbrug ideer fra tidligere år.

Der er absolut ingen skam i at gentage sig selv eller sine outfits. Hvis du allerede har prøvet en ide eller en trend der er nogle år gammel, så skal du ikke føle skam i at gøre det igen. I sidste end handler det om at have det så behageligt i din egen krop som muligt. Plus, da der ikke er lige så stor kamp omkring tøjet som dengang det var the new big thing, så er du måske endda så heldig at finde en super god pris på det. Old but gold er en talemåde af en grund.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *